חטיפי גרנולה ביתייםמתכון לחטיפי גרנולה בריאים שקל להכין בבית וכיף לנשנש בכל פעם שקצת רעבים (שזה בעצם תמיד)שי-לי ליפא|מתכון לחיסכון| פורסם22/08/1710:32 ![]() צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון |
המצרכים :לתבנית בגודל 20X30:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2מערבבים בקערה שיבולת שועל, קמח, קוקוס, אבקת אפייה, גרעיני דלעת, שוקולד צ'יפס, משמשים ושומשום. 3מחממים בסיר קטן חמאה, דבש וסוכר תוך כדי בחישה עד שהחמאה נמסה ומביאים לסף רתיחה. יוצקים על תערובת שיבולת השועל ומערבבים היטב. יוצקים לתבנית ומשטחים. 4אופים בתנור החם 25-30 דקות עד להזהבה. 5מצננים היטב ורק אז חותכים לריבועים או מלבנים. שומרים בכלי אטום עד שבוע. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |