אוכל
אוכל

חטיפי גרנולה ביתיים

מתכון לחטיפי גרנולה בריאים שקל להכין בבית וכיף לנשנש בכל פעם שקצת רעבים (שזה בעצם תמיד)

|מתכון לחיסכון| פורסם10:32
חטיפי גרנולה (צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון)
צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון
Rating:4.330reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לתבנית בגודל 20X30:

  • כוס ושליש (120 גרם) שיבולת שועל
  • שני שליש כוס (90 גרם) קמח מלא
  • 100 גרם קוקוס טחון
  • 1 כפית שטוחה אבקת אפייה
  • שליש כוס גרעיני דלעת, לא קלויים
  • שליש כוס שוקולד צ'יפס
  • שליש כוס משמשים מיובשים, חתוכים לרצועות בעובי חצי ס"מ
  • 2 כפות שומשום
  • 100 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
  • שליש כוס (80 מ"ל) דבש
  • רבע כוס (50 גרם) סוכר חום בהיר

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2מערבבים בקערה שיבולת שועל, קמח, קוקוס, אבקת אפייה, גרעיני דלעת, שוקולד צ'יפס, משמשים ושומשום.

3מחממים בסיר קטן חמאה, דבש וסוכר תוך כדי בחישה עד שהחמאה נמסה ומביאים לסף רתיחה. יוצקים על תערובת שיבולת השועל ומערבבים היטב. יוצקים לתבנית ומשטחים.

4אופים בתנור החם 25-30 דקות עד להזהבה.

5מצננים היטב ורק אז חותכים לריבועים או מלבנים. שומרים בכלי אטום עד שבוע.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il