אוכל
אוכל

חמאה מתובלת בטעמים

מתכון לחיסכון של שי-לי ליפא: חמאת תפוז וצ'ילי וחמאת שום ועשבי תיבול, שמכינים בצ'יק ושכיף למרוח על לחמניות חמות או על טוסט פריך

|מתכון לחיסכון| פורסם12:02
Rating:4.236reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לחמאת צ'ילי-תפוז

  • 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
  • קליפה מגוררת מתפוז אחד
  • 2 כפות מיץ תפוזים
  • 1 כפית שבבי צ'ילי
  • חצי כפית מלח

לחמאת עשבי תיבול ושום

  • 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
  • שלושת רבעי כוס עשבי תיבול, קצוצים דק
  • 2 שיני שום, כתושות
  • חצי כפית מלח

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את כל המצרכים לחמאה שרוצים להכין.

2מניחים נייר אפייה על יריעת רדיד אלומיניום. מורחים את תערובת החמאה על נייר האפייה, עוטפים ומגלגלים למעין נקניק.

3מעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות.

* ניתן לשמור את החמאה במקרר כשבוע.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il