אוכל
אוכל

פופקורן מתוק

אל תקראו לילדים (הם כבר יבואו לבד): זה הדבר הבא, ובכלל לא ברור לנו איך זה שאין לנו צנצנת כזאת לפנינו ממש עכשיו

|מתכון לחיסכון| פורסם13:35
Rating:4.559reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 100 גרם גרעיני תירס יבשים
  • 1 כף שמן קנולה
  • 75 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
  • 75 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
  • רבע כוס דבש
  • רבע כפית מלח

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-120 מעלות ומרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה.

2מחממים סיר גדול ורחב (עדיף עם מכסה זכוכית) על להבה בינונית. מוסיפים שמן קנולה וגרעיני תירס ומכסים.

3מנערים את הסיר מדי פעם. הפופקורן מוכן כשקולות הפצפוץ דועכים. מכבים את הלהבה, מעבירים לקערה גדולה ומצננים היטב.

4מחממים בסיר קטן את השוקולד, החמאה, הדבש והמלח תוך כדי בחישה, עד שהשוקולד והחמאה נמסים.

5יוצקים את תערובת השוקולד על הפופקורן ומערבבים היטב.

6מפזרים את הפופקורן בתבנית ואופים בתנור החם כ-25 דקות, כדי לייבש את הפופקורן ולהחזיר לו את הפריכות. מצננים היטב.

* שומרים בקופסה אטומה מחוץ למקרר עד שבוע.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il