אוכל
אוכל

אגסים בוודקה ווניל

זה יכול להיות קינוח יוצא דופן, זה יכול להיות סתם נשנוש שיפתיע את האורחים שלכם, מה שבטוח - זה באמת טעים ומיוחד. אגסים נהדרים שמושרים בוודקה, וניל ויין לבן הופכים אחרי המתנה ראויה לממתק קלאסי למבוגרים

|מתכון לחיסכון| פורסם13:19

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (12 מנות):

  • 2 אגסים בינוניים, קלופים (משאירים את הגבעול)
  • 1 בקבוק (750 מ"ל) יין לבן
  • 3 כוסות (720 מ"ל) מים
  • 3 כוסות (600 גרם) סוכר
  • 1 בקבוק (ליטר) וודקה
  • 2 מקלות וניל, חצויים לשניים

אופן ההכנה:

1יוצקים לסיר בינוני יין ומים, מוסיפים סוכר ומבשלים תוך כדי בחישה עד שהסוכר נמס.

2מוסיפים את האגסים ומקפידים שיהיו מכוסים בנוזל. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-15 דקות עד שהאגסים רכים אך לא מדי.

3מסננים את האגסים ומעבירים לצנצנת. מוסיפים את מקלות הווניל ויוצקים את הוודקה.

4שומרים מחוץ למקרר עד שבועיים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il