אוכל
אוכל

תתחילו למרוח: פטה טונה

מה קורה כשמערבלים גבינת עזים משובחת ביחד עם שימורי טונה? מקבלים ממרח חמאתי ועשיר שישדרג לכם את הבראנץ', את הכריך ואת החיים עצמם. שי-לי ליפא עם עוד מתכון לחיסכון שמכינים ב-5 דקות גג

|מתכון לחיסכון| פורסם13:12
פטה טונה (צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון)
צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון
Rating:4.447reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 2 קופסאות טונה משומרת בשמן, מסוננות היטב
  • חצי שקית (100 גרם) גבינת פטה עזים, חתוכה לקוביות
  • חצי כוס (120 מ"ל) שמנת מתוקה
  • 50 גרם חמאה, בטמפרטורת החדר
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1 בצל קטן, קצוץ דק
  • רבע כפית סוכר
  • מעט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1מערבלים את כל המרכיבים במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.

2יוצקים את התערובת לכלי, משטחים ומכסים בניילון נצמד. מעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות, עד שהתערובת מתייצבת.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il