מרק ריבוליטה איטלקיהמרק הזה הוא לא סתם מרק, הוא ארוחה שלמה, מלאה ומזינה. גם טעים, גם אחלה שימוש ללחם שקצת התייבש, ומכינים אותו כל כך בקלות שזה פשוט כיף חיים. מבחינתנו, עונת המרקים יצאה לדרך, והמרק הזה הוא ההוכחה לכךשי-לי ליפא|מתכון לחיסכון| פורסם29/10/1707:44 ![]() צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון |
המצרכים (8 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים סיר גדול על להבה נמוכה-בינונית. מוסיפים שמן זית, בצל, שום, גזר וסלרי ומאדים כ-10 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהירקות רכים. 2מוסיפים עגבניות ופטרוזיליה ומאדים כ-3 דקות עד שהעגבניות מתחילות להתרכך. 3מוסיפים תפוחי אדמה, שעועית ומים, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 25-20 דקות עד שתפוחי האדמה רכים. 4מוסיפים תרד, לחם, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומסירים מהלהבה. טועמים ומתקנים תיבול. 5יוצקים לקערות, מזלפים מעט שמן זית ומגישים. לגיוון: מחליפים את השעועית בגרגירי חומוס מבושלים באותה כמות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |