מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

קנלוני דגים - הכי פרש שיש

מתכון של השף אביב משה שמכינים ללא בישול או אפייה, ממרכיבים טריים: מעין סביצ'ה של דג סלמון עם ירקות ועשבי תיבול, ברוטב עדין של גספצ'ו מעגבניות צהובות והמון שום

|סיפורים מהמטבח| פורסם11:20
קנלוני ממולא בסלמון (צילום: דרור עינב, סיפורים מהמטבח)
צילום: דרור עינב, סיפורים מהמטבח

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 300 גרם סלמון טרי, חתוך לקוביות קטנות (אפשר להשתמש בדגים טריים אחרים כמו טונה, מוסר או אינטיאס)
  • מעט פלפל אדום חריף, קצוץ
  • מעט עירית, קצוצה
  • מעט גרידת לימון
  • מעט פטרוזיליה, קצוצה
  • מעט בצל סגול, קצוץ דק
  • מעט מלח
  • מעט שמן זית

לקנלוני

  • 4-6 צינורות קנלוני קנויים, חלוטים במים רותחים ומצוננים במי קרח

לגספצ'ו

  • כ-20 עגבניות שרי צהובות, שלמות
  • 2 שיני שום, קלופות
  • מעט מיץ לימון
  • מעט מלח
  • מעט שמן זית

לקישוט

  • עלי בזיליקום
  • מעט פלפל אדום קצוץ
  • 1 עגבנייה, קצוצה דק
  • מעט שמן זית

אופן ההכנה:

1מערבבים את קוביות הדג עם שאר החומרים.

2ממלאים בעדינות את צינורות הקנלוני בתערובת הדגים. חותכים כל צינור ל-4-5 חתיכות.

3מכינים את הגספצ'ו: מכניסים את העגבניות והשום לבלנדר. יוצקים מיץ לימון ושמן ומתבלים במעט מלח. מערבלים את כל המצרכים לתערובת חלקה וקלילה.

4להגשה: יוצקים גספצ'ו לצלחת עמוקה ומסדרים את צינורות הקנלוני הממולאים במרכזה. מפזרים מעל בזיליקום, פלפל ועגבנייה וזולפים מעט שמן זית.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il