דגים חריפיםדגים חריפים מרוקאיים עם שדרוג מודרני אחד: דג טונה, שיוצא עסיסי במיוחד עם הרוטב החריף. עושה רושם שלשבת הקרובה אנחנו מסודריםאביב משה ומשפחת אופיר|סיפורים מהמטבח| פורסם20/11/1715:30 ![]() צילום: בני גם זו לטובה, סיפורים מהמטבח |
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1חותכים את פילה הדג ל-5-6 חתיכות, לפי מספר המנות שרוצים. 2ממליחים את חתיכות הדג מכל הצדדים, מעבירים לקערה ומניחים בצד לרבע שעה. 3מוסיפים את החומץ לקערה, משאירים 5 דקות ואז שוטפים את הדג היטב. 4מחממים מעט מהשמן בסיר רחב. מטגנים את השום, הפלפל החריף וחופן מהכוסברה כדקה. 5מסדרים את פרוסות הדג בסיר, מוסיפים מים עד גובה הדג ומביאים לרתיחה. 6מתבלים בכורכום ומלח ומבשלים ללא מכסה כמה דקות, עד שהמים מצטמצמים בחצי. 7מוסיפים את שאר הכוסברה, הפפריקה והשמן ומבשלים עד שכל המים מצטמצמים ונשאר רק שמן מתובל. מגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |