פלפלים ממולאיםבשביל פלפלים ממולאים מצוינים לא באמת צריך לטגן את הבשר מראש וגם לא לבשל את האורז. אז מה כן? רק מה שכתוב. זה המתכון שאנחנו בונים עליו לסופ"ש הקרובאביב משה ומשפחת וקסלר|סיפורים מהמטבח| פורסם12/11/1715:42 ![]() צילום: בני גם זו לטובה, סיפורים מהמטבח |
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה. 2מוציאים חצי מכמות הבצל המטוגן ושומרים בצד. 3חותכים שניים מהפלפלים לקוביות ומוסיפים למחבת עם הבצל. ממשיכים לטגן עד שקוביות הפלפל מתרככות מעט. 4מוסיפים את העגבניות הטריות, מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה עד שהן הופכות לרוטב. 5בינתיים חותכים את הראשים של שאר הפלפלים, מרוקנים את תכולתם ושוטפים. 6מעבירים לקערה את הבשר הטחון, מוסיפים את הבצל המטוגן ששמרנו בצד ומתבלים במלח, פלפל ופפריקה מתוקה לפי הטעם. 7מוסיפים לבשר את הביצים והאורז ומערבבים היטב. 8ממלאים את הפלפלים בתערובת הבשר והאורז כמעט עד הסוף (נזהרים שלא לדחוס יותר מדי, כי האורז תופח). 9מסדרים את הפלפלים בסיר עם הבצל, העגבניות והפלפלים, ממלאים במים כמעט עד לגובה הפלפלים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. 10מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה. מוסיפים רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות, מלח, פלפל וסוכר. 11מבשלים כשעה נוספת על אש בינונית, עד שהנוזלים מצטמצמים. 12לקראת סוף הבישול מוסיפים קטשופ ומבשלים כמה דקות נוספות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |