המבורגר ביתי מבשר מפורקמה יותר טעים מהמבורגר? כריך עם בשר שעבר בישול ארוך ופורק לנתחים דקים, בלחמניית המבורגר עם בצל מטוגןאביב משה והמשפחה של ליאת|סיפורים מהמטבח| פורסם16/11/1719:06 ![]() צילום: אמיר מנחם, סיפורים מהמטבח |
המצרכים (6 מנות):
לבצל:
אופן ההכנה:1מניחים את נתח הבשר על קרש חיתוך ודוקרים אותו בסכין חדה כמה פעמים. מכניסים שן שום בכל פתח. 2מחממים מעט שמן זית בסיר על אש גבוהה. ברגע שהשמן מתחיל להעלות עשן מכניסים את הנתח וצולים מכל הכיוונים להשחמה קלה. 3מוסיפים את שאר הירקות ומאדים כמה דקות יחד עם הבשר. 4מוסיפים יין אדום וחומץ בן יין, מבשלים ומנערים את הסיר מעט עד לאידוי האלכוהול. 5מכסים את הבשר במים רותחים עד לגובה סנטימטר מעל הבשר ומוסיפים את שאר המרכיבים. 6מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומנמיכים את האש. מבשלים במשך שלוש עד שלוש וחצי שעות עד שהבשר רך. במהלך הבישול מסובבים את הנתח פעמיים לקבלת בישול אחיד. 7מוציאים את הנתח לתבנית ומפרקים את הבשר בעזרת שני מזלגות, עד לקבלת בשר מפורק בצורת שערות. 8מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הבצל החתוך לרצועות עד להשחמה. 9מורחים בלחמנייה את הרוטב שאוהבים, מסדרים ערימה מהבשר המפורק ומוסיפים מעט בצל מטוגן. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |