פלאפל ביתיאביב משה מכין ביחד עם משפחת שדה את הפלאפל האגדי של המשפחה שלהם, ואנחנו מקבלים את המתכוןאביב משה ומשפחת שדה|סיפורים מהמטבח| פורסם29/10/1710:55 ![]() צילום: WiCo, Istock |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מניחים את גרגירי החומוס בקערה, מכסים במים ומשרים ל-12 שעות לפחות ועד 24 שעות. 2שוטפים את הגרגירים המושרים וטוחנים במעבד מזון עם הכוסברה, הפטרוזיליה, השום והבצל עד לקבלת מחית אחידה. 3מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר החומרים למעט השמן. 4מערבבים ומשהים ל-20 דקות. 5יוצרים מהתערובת כדורים קטנים בעזרת הידיים ומניחים בצד. 6מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הכדורים עד הזהבה. מוציאים לנייר סופג ומגישים מיד. תגיות:פלאפל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |