
עוגת גבינה, שוקולד לבן ואננסבדיוק לפני שבועות, הכין עידן מבייק אוף עוגת גבינה חלומית שאתם חייבים לעצמכם: בסיס פריך של סבלה בריטון, מעליו עוגת גבינה עם שוקולד לבן ומעל הכל קרם אננס מרענןעידן שחר|בייק אוף ישראל| פורסם30/04/1816:10 ![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים :לקרם נמלקה אננס:
לעוגת הגבינה:
לבצק סבלה ברטון:
לקרם וניל ושוקולד לבן:
אופן ההכנה:1מכינים את קרם הנמלקה אננס: מביאים לרתיחה חלב עם מחית האננס. כשרותח, מוסיפים את השוקולד הלבן, הגלוקוז והג'לטין ומערבבים היטב. מצננים. 2מקציפים את השמנת לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת האננס שהתקררה. שומרים במקרר עד השימוש. 3מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-125 מעלות. 4מערבבים יחד את הגבינה, הביצים, הסוכר, הוניל, השוקולד הלבן והשמנת. מסננים דרך מסננת לקבלת קרם חלק. מעבירים לתבנית אינגליש קייק ואופים כ-75 דקות עד שהעוגה יציבה. 5מכינים את בצק הסבלה ברטון: מגבירים את התנור ל-150 מעלות. 6במעבד מזון מערבבים את כל מצרכי הבצק לתערובת פירורית. מרדדים את התערובת לבצק דק ואופים כ-15 דקות. 7מכינים את קרם הוניל - קוקוס: מביאים לרתיחה שמנת, מחית קוקוס ו-וניל. יוצקים את התערובת החמה על השוקולד, ממתינים כדקה ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים קוביות חמאה ומערבבים עד שהחמאה נמסה. מקררים ומעבירים לשק זילוף. 8מרכיבים את העוגה : על הבצק הפריך מניחים את העוגה. מזלפים מעליה גבעות של קרם הוניל, ומסדרים ביניהן את קרם האננס. המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |