
עוגת וניל ופירות יער גבוההטרנד הדריפ קייק הגיעה גם אלינו עם העוגה של תומר מבייק אוף שכוללת המון שכבות של עוגת וניל ופירות יער חגיגיים במיוחד. תשמרו אותו ליומולדת הבא שלכםתומר אומנסקי|בייק אוף ישראל| פורסם23/04/1816:16 ![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים :לעוגה (מכינים 4 פעמים):
לקרם שמנת ופטל:
לציפוי גלידן:
לגנאש ולקישוט מרנג:
לקישוט קייק פופס:
אופן ההכנה:1מכינים את בלילת העוגה: מחממים תנור ל-170 מעלות. 2מערבלים במעבד מזון עם וו גיטרה את הסוכר, החמאה והביצים. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הוניל, החלב ופירות היער ומקפלים לתערובת אחידה. מעבירים לתבנית עגולה או רינג ואופים כחצי שעה. יוצרים ככה 4 עוגות. 3מכינים את קרם השמנת והפטל: מקציפים את השמנת, הפטל, אבקת הסוכר והפודינג לקצפת יציבה. 4מכינים את הציפוי: מקציפים את הגלידן, החלב, אבקת הסוכר, הפודינג וצבע המאכל לקרם יציב ונוקשה. 5מכינים את הגנאש: ממיסים את השוקולד המריר והשמנת המתוקה לתערובת אחידה. 6מכינים את קישוט המרנג: מקציפים את החלבונים, הסוכר ומחית הפטל למרנג יציב. מזלפים לצורת קישוט ואופים ב-110 מעלות כשעתיים. 7מכינים את קישוטי הקייק פופס: מערבבים בקערה את כל מצרכי הקיי פופס, מעבירים לתבנית ואופים ב-170 מעלות עד שהבצק זהוב ויציב. 8ממיסים את השוקולד המריר, שוקולד החלב והשמנת המתוקה ומערבבים לתערובת אחידה. מפוררים את עוגת הקייק פופס ומערבבים עם תערובת השוקולד. יוצרים בעזרת ידיים רטובות עיגולים מהתערובת. 9מביאים את חמאת הקקאו לרתיחה, שופכים על השוקולד לציפוי ומערבבים לתערובת אחידה. טובלים בתערובת את עיגולי השוקולד. 10מרכיבים את העוגה: על צלחת או קרטון מניחים עוגה אחת, מורחים עליה שליש מהקרם וממשיכים עם שאר העוגות. מצפים את כל העוגה בציפוי ומיישרים. שופכים מעל את הגנאש ונותנים לו לנזול לצדדים. מקשטים בפירות יער ובכדורי הקייק פופס. המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |