mako
פרסומת

מיונז היינץ טבעוני: אותו טעם של מיונז "רגיל"

טעמנו את המיונז הטבעוני החדש של היינץ. ואז טעמנו שוב. באמת שלא הרגשנו שום הבדל בינו לבין המיונז הוותיק של היינץ - רק שהחדש מתאים לקהלים חדשים שעד עכשיו נאלצו להימנע ממיונז

mako
mako אוכל
פורסם: | עודכן:
צ'יפס עם מיונז
צ'יפס באמסטרדם | צילום: artboolat, Shutterstock
הקישור הועתק

אנחנו לא צריכים לספר לכם כמה מעמדו של המיונז בארץ השתדרג. אם פעם קטשופ היה חברו הטוב ביותר של הצ'יפס - היום ברור שזה טריו, שילוש קדוש של תפודים מטוגנים ושילוב של קטשופ ומיונז לטבילתם.

עד כאן הכל טוב ויפה, אבל בעוד קטשופ "מטובען" אוטומטית, המיונז ממש לא. פה המיונז החדש של היינץ נכנס לתמונה. זה לחלוטין לא המיונז הטבעוני הראשון שמוצע בשוק, אבל הוא ראשון בארץ של חברה גדולה כמו היינץ שיהיה מוצע ברשתות השיווק ולא רק בחנויות טבע בוטיקיות.

מיונז היינץ טבעוני
מיונז היינץ טבעוני | צילום: היינץ קראפט, יח"צ

המהלך לא ממש מפתיע, מגמת הפחתת צריכת מוצרים מן החי רק צוברת תאוצה. מדובר באנשים שאינם צמחונים או טבעונים, וגם עבורם מדובר בשדרוג לא קטן. ועכשיו ניגש לשאלת השאלות: איך הטעם? התשובה היא "טוב מאוד". למען האמת ההבדל ההעיקרי הוא צבע קצת יותר בהיר, אבל במבחן טעימה עיוור יהיה קשה לדעתנו להכריע. יתרון קטן לטובת הטבעוני הוא קלילות, מה שיכול להיות יותר ידידותי, תלוי בעיקר במנה שאותה המיונז מלווה. המוצר החדש מיועד לשמש בדיוק כמו מיונז רגיל: סלטים, כריכים, מטבלים וכו'.