לאחר שחרורו מהצבא החל בוקששתר, יליד 58', את לימודיו בבית הספר למלונאות תדמור. בתום הלימודים נסע להשתלם בגרמניה ובשבדיה. באמצע שנות ה-80 שב לארץ ופתח עם רעייתו את מסעדת התרווד הורוד, שהתמחתה בבישול עילי ניסיוני וזכתה להצלחה רבה. אחת המנות המזוהות ביותר עם בוקשתתר מתקופת התרווד הורוד היא פרפה חלבה. המסעדה נסגרה לאחר שבע שנים. במקביל לפעילות במסעדה החל לעסוק בעיצוב מזון, ונטל חלק בספר "Taste of Israel" של אבי גנור ורון מיברג. כיום הוא השף הראשי ברשת המסעדות Black – Bar 'n' Burger, מגיש את תכנית הבישול "טעמים" ועובד כיועץ קולינרי.
