שושני בצק שמרים עם תפוחיםמה הכי בא לנו עכשיו? מאפי שמרים אישיים ומתוקים בניחוחות משגעים של תפוחים ומייפל כמובן. מושלמים לצד הקפה השני של הבוקר, וגם לצד זה של סוף היום - אז תשמרו לכם אחד בצד![]() צילום: יחסי ציבור, mako אוכל |
המצרכים (16 מנות):לבצק:
למלית:
להגשה:
אופן ההכנה:1מתחילים יום קודם: לשים את כל מרכיבי הבצק במיקסר עם וו לישה 12 דקות. מעבירים לקערה משומנת, מכסים בניילון נצמד או במגבת נקייה ומאחסנים במקרר למשך לילה. 2למחרת מכינים את המלית: מניחים את פרוסות התפוחים זו על יד זו על צלחת ומברישים במיץ לימון. מחממים במיקרוגל 2 דקות לריכוך. 3מרדדים את הבצק על משטח מקומח וחותכים לרצועות באורך 35 ס"מ וברוחב 4 ס"מ. 4מברישים את הרצועות בסירופ מייפל, מפזרים מעל אגוזים ומניחים 6 פרוסות תפוח אחת בסמוך לשנייה מאמצע רצועות הבצק, כך שיבלטו מעבר לבצק. 5מגלגלים את הרצועות לגלילים ומעבירים בזהירות לתבנית שקעים משומנת קלות. 6מחממים את התנור ל-170 מעלות ומניחים לבצק לתפוח. אופים כ-20 דקות עד הזהבה. 7מברישים את המאפים החמים בעוד סירופ מייפל ומפזרים אבקת סוכר. >> לכל מתכוני החג![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |