1מערבבים את מרכיבי העוגיות במיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון במהירות איטית-בינונית עד לקבלת בצק. משטחים, עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר שעתיים לפחות.
2מרדדים לעובי הרצוי, קורצים צורות (הכי כדאי משושים, כמו כוורת) ומחזירים למקרר (או למקפיא לזירוז תהליכים), עד שהבצק מתקשה שוב.
>> כל המתכונים לראש השנה
3מחממים את התנור ל-170 מעלות ואופים כ-15 דקות עד הזהבה.
4מכינים את הרויאל אייסינג: מערבלים את כל החומרים במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת קרם חלק, סמיך אך נוזלי (במרקם שנוח לזלף). אם התערובת סמיכה מדי מוסיפים מעט חלבון, ואם דלילה – מוסיפים אבקת סוכר לפי הצורך. איך תדעו שסמיך מספיק? כאשר מטפטפים בכף "פסים" של זיגוג אל תוך הקערה, עוברות 10 שניות עד שהטפטוף נטמע מחדש בזיגוג. מזלפים על העוגיות ומניחים להתקשות.