טארטלט קרמבו שוקולד-דבשרגע לפני מתקפת החורף של הקרמבואים הקלאסיים ובמיוחד לכבוד חגי תשרי, הקרמבואים הביתיים משתדרגים לטארטלטים שובבים בטעמי שוקולד ודבש. המראה חמוד, הטעם מנצח, והאורחים לא יסכימו לעזוב את השולחןענבל לביא|mako אוכל| פורסם02/10/1707:18 ![]() צילום: ענבל לביא |
המצרכים (12 מנות):
למלית השוקולד:
למרנג הדבש:
אופן ההכנה:1למלית שוקולד: ממיסים יחד במיקרוגל את חומרי המלית ומערבבים עד לקבלת קרם חלק. מצננים מעט ומחלקים בין הקלתיות. מקררים לשעה עד להתייצבות. ועכשיו, למרנג|צילום: ענבל לביא2למרנג הדבש: מניחים קערת מיקסר חסינת חום על גבי בן מארי וטורפים ברציפות במטרפה את כל חומרי המרנג כמה דקות, עד שהסוכר נמס ומתקבלת קציפה בהירה וחמימה למגע שמכפילה את נפחה. 3מעבירים את הקערה למיקסר ומקציפים כ-6-8 דקות עד לקבלת למרנג יציב. מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם צנתר חלק של 1-1 וחצי ס"מ ומזלפים תלוליות מרנג גדולות בכל קלתית. אם רוצים צורבים קלות בברנר לפני ההגשה. >> לכל המתכונים* ניתן להמיר את השמנת המתוקה במתכון בקרם קוקוס או בשמנת צמחית לקבלת קינוח פרווה. >> לבלוג של ענבל -פיית העוגיות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |