עוגת גבינה בחושהעוגה בחושה המורכבת משלושה מרקמים נהדרים: עוגה בחושה עשירה, מחית דובדבנים נהדרת וקרמבל שקדים פריך. בקיצור, חוגגים את שבועות, אבל קצת אחרת![]() צילום: יסמין ואריה צלמים, מימונ'ס |
המצרכים :לקרמבל:
לעוגה (תבנית 24 ס"מ או 2 תבניות אינגליש גודל 3):
למלית:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. 2מכינים את הקרמבל: במיקסר עם וו גיטרה מערבבים יחד את כל החומרים עד לקבלת תערובת פירורית. מקררים עד לשימוש. 3מכינים את העוגה: במיקסר עם וו גיטרה מערבבים במהירות בינונית-גבוהה את החמאה, הדבש והסוכר למשך 2 דקות. מוסיפים את הביצים בהדרגה וממשיכים להקציף למשך 2-3 דקות נוספות עד לקבלת תערובת אחידה. 4מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ולבסוף את הגבינה הרכה. 5יוצקים לתבנית מחצית מתערובת העוגה, מורחים מן המלית שכבה אחידה וממשיכים למלא ביתרת התערובת. מיישרים ומפזרים את הקרמבל. 6אם בחרתם בתבניות אינגליש קייק אופים למשך 45-50 דקות (עד שקיסם יוצא עם מעט פירורים לחים עליו). אם בחרתם בתבנית בקוטר 24 אופים למשך כשעה (עד שהקיסם יוצא עם מעט פירורים לחים עליו). 7לאחר האפייה מומלץ לפדר באבקת סוכר. * להכנת עוגת גבינה בחושה חשוב להשתמש בגבינה רכה 5% ולא גבינה קשה 5%. * ניתן להחליף את מלית הדובדבנים במלית אוכמניות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |