אוכל
אוכל

טרייפל לימון ודובדבנים

קינוח קערה כיפי, קיצי וצבעוני, שמכינים בקלי קלות: ג'לי לימון, מלית דובדבנים, פירות יער טריים וגם פודינג, קצפת וקוביות עוגת וניל - השלם הזה שווה הרבה יותר מסך חלקיו. לא מאמינים? תפסו כף ותבדקו מקרוב

|פטי גאטו| פורסם14:09
טריפל לימון ודובדבנים (צילום: פטי גאטו, mako אוכל)
צילום: פטי גאטו, mako אוכל
Rating:1.73reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהיותר משעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 1 אריזה תערובת מוכנה להכנת עוגת וניל
  • 1 אריזה ג'לי בטעם לימון
  • 1 כוס מלית דובדבנים

לפודינג:

  • 1 אריזה פודינג בטעם וניל צרפתי
  • 2 כוסות חלב (או תחליף חלב פרווה כמו חלב סויה או חלב קוקוס)

לקצפת:

  • 1 חבילה פודינג וניל לבן במיוחד
  • 2 מכלי שמנת מתוקה להקצפה (או תחליף קצפת פרווה)

לשכבת הפירות:

  • 1 כוס פטל (או פרי טרי אחר)
  • 1 כוס אוכמניות (או פרי טרי אחר)

להגשה:

  • פרוסות דקות של לימון טרי
  • עלי נענע טריים

אופן ההכנה:

1מכינים את עוגת הווניל לפי ההוראות שעל האריזה. מעבירים לתבנית ואופים. מצננים את העוגה לטמפרטורת החדר וחותכים לקוביות בגודל כ-2 ס"מ.

2מכינים את הג'לי לפי ההוראות שעל האריזה. יוצקים לתבנית ומעבירים למקרר להתייצבות.

3מכינים את הפודינג: מערבבים את פודינג הווניל עם החלב.

4מכינים את הקצפת: מקציפים את הפודינג הלבן במיוחד עם השמנת לקצפת יציבה.

5מרכיבים את המנה: מניחים בתחתית קערת הטרייפל את קוביות העוגה. יוצקים מעל מלית דובדבנים. מפזרים מעל שכבה של ג'לי. יוצקים מעל שכבת פודינג וניל. מפזרים מעל פירות טריים. מזלפים מעל קצפת. מעטרים בפרוסות לימון ובנענע.

6מעבירים למקרר לכשעתיים להתייצבות. מגישים ביום ההכנה.

>> לכל מתכוני החג

** אפשר להכין בגרסה חלבית או פרווה

תגיות:טרייפל
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il