פאי גבינה וטראפלס עם קרם נוגטאוהבים את השילוב של שוקולד וגבינה? אז זו בדיוק העוגה בשבילכם! פאי במלית קרמית של קרם גבינה וקצפת נוגט, ולהשלמת השחיתות - הפתעות של טראפלס שמוצפנות במלית. התוצאה: פאי רך ונהדר לאנשים שאוהבים במיוחדענבל לביא|mako אוכל| פורסם29/05/1706:37 ![]() צילום: ענבל לביא, mako אוכל |
המצרכים :לטראפלס שוקולד נוגט:
לתחתית:
לקרם גבינה:
לקצפת נוגט:
אופן ההכנה:1לטראפלס שוקולד נוגט: ממיסים במיקרוגל או על בן מארי שוקולד מריר עם שמנת מתוקה וחמאה. מוסיפים קרם נוגט וקורט מלח ומערבבים. מעבירים לקירור ל-4-5 שעות או להקפאה לכשעתיים וחצי-שלוש עד שהתערובת יחסית יציבה. 2קורצים מתערובת הטראפלס חתיכות של 2 ס"מ בעזרת כפית טבולה במים חמים, טובלים בקערה עם קקאו ומגלגלים לכדורים. שומרים בינתיים במקרר. 3לתחתית: מערבבים פירורי ביסקוויט עם חמאה ומהדקים לתחתית ולדפנות של תבנית פאי 24 ס"מ.מקפיאים לחצי שעה. כבר מהממת|צילום: ענבל לביא, mako אוכל4לקרם גבינה: מקציפים את חומרי המלית יחד לקרם יציב, ומשטחים את הקרם בקלתית. שומרים כמה טראפלס בצד לעיטור, ומטביעים את השאר בקרם במרווחים. 5לקצפת נוגט: מקציפים את מרכיבי קצפת הנוגט במיקסר לקרם יציב, מעבירים לשקית זילוף עם הצנתר הרצוי ומזלפים על הטארט. מניחים כמה טראפלס לעיטור במרכז. *חובבי שוקולד אמיתיים? מוזמנים להוסיף כף קקאו מנופה לקצפת, לקבלת קצפת נוגט משודרגת בטעם שוקולדי. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |