המצרכים (10 מנות):לבצק:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מנפים את הקמח לקערת המיקסר, מוסיפים את השמרים והסוכר ומערבבים. 2מוסיפים את שמן הזית והמים ולשים כ-3 דקות עם וו לישה במהירות אטית. 3מוסיפים את המלח, התימין והרוזמרין הקצוצים וממשיכים ללוש כ-5 דקות נוספות. מכסים ומניחים להתפחה של כשעה, עד שהבצק כמעט מכפיל את נפחו. 4מחממים תנור ל-220 מעלות. 5מחלקים את הבצק ל-10 כדורים. על משטח משומן מותחים כל כדור בצק מהאמצע כלפי חוץ לקבלת יריעה ארוכה וצרה. 6מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומניחים להתפחה קלה של כ-10 דקות. כבר בא לתת ביס. לפני הכניסה לתנור|צילום: קרן לוי, mako אוכל7יוצרים בעזרת האצבעות גומות קטנות בבצק, מזלפים מעט שמן זית ומפזרים בנדיבות תערובת פיצוחים ומעט מלח גס. 8אופים כ-12 דקות, עד שהפוקצ'ות מזהיבות. מוציאים מהתנור ומורחים שמן זית בנדיבות. תגיות:פוקצ'ה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |