אוכל
אוכל
לחמניות שום

לחם טחינה כוסמין

התלונה הקבועה על לחם טחינה היא שהוא מזכיר עוגה יותר מאשר לחם, ואנחנו שמחים לדווח שנמצא לבעיה הזו פתרון: מתברר ששתי כפות קמח כוסמין הופכות אותו ללחם לעילא, שהוא גם אוורירי יותר מהמקור ועדיין בריא פצצות

|mako אוכל| פורסם07:47
לחם טחינה כוסמין (צילום: נטלי אמילר , mako אוכל)
צילום: נטלי אמילר , mako אוכל
Rating:4.7106reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 4 ביצים
  • 2 כפות סילאן (אפשר גם מייפל טבעי)
  • 6 כפות טחינה גולמית (עדיף מלאה אורגנית)
  • 2 כפות קמח כוסמין (20 גרם)
  • כפית שטוחה של סודה לשתייה
  • כפית מלח

לציפוי:

  • אגוזי מלך קצוצים (או כל אגוז שאוהבים)
  • שומשום
  • תערובת גרנולה אורגנית או שיבולת שועל (לא חובה)

אופן ההכנה:

>>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2טורפים את הביצים ומוסיפים את שאר המרכיבים לפי הסדר, תוך כדי ערבוב.

לחם טחינה כוסמיןלחם טחינה כוסמין|צילום: נטלי אמילר , mako אוכל

3מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק (רצוי להשתמש בתבנית סיליקון או נייר, ואז אין צורך לשמן אותה. אם משתמשים בתבנית אלומיניום – משמנים אותה קלות).

4מפזרים את חומרי הציפוי ואופים 25-30 דקות.

לעוד מתכונים שווים עקבו אחרי nataliamilar@ באינסטגרם

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il