קיש בטטה ובצל סגולאנחנו תמיד רוצים שיגוונו לנו, אבל לא מוכנים לוותר על מה שאנחנו מכירים. אז מיקי שמו דאג לנו למתכון נפלא שהוא גם וגם: גם קיש גבינות מעולה, אהוב ומוכר, וגם עם תוספות נהדרות של בטטה ובצל סגול![]() צילום: דן פרץ, mako אוכל |
מתכון טעים וקליל, שמשלב בצק פריך, תערובת גבינות וירקות קלויים. אפשר להחליף את הבטטה והבצל סגול בירקות האהובים עליכם. המצרכים :ל-2 קישים בקוטר 18 ס"מ או ל-8 קישים אישיים:
למלית:
אופן ההכנה:לכלים נוספים בסדרת ארקוסטיל מיקי שמו 1לבצק: במיקסר עם וו גיטרה, מערבבים במהירות איטית את הקמח, החמאה, המלח והסוכר עד לקבלת תערובת פירורית. 2מוסיפים את השמנת מתוקה, החומץ ושמן הזית, וממשיכים לערבב עד לקבלת בצק בעל מרקם אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה. 3מרדדים את הבצק לעובי חצי ס"מ, מרפדים את התבנית (או התבניות) ואופים בטמפרטורה של 170 מעלות למשך 12 דקות. 4למלית: מכינים אנטי פסטי מהבצל והבטטה (צולים אותם כ-10 דקות בתנור חם). 5מערבבים בעזרת מטרפה ידנית את כל חומרי המילוי למעט הבטטה, הבצל והגבינות. 6מוסיפים את הגבינות ומערבבים. 7מפזרים את הבטטה והבצל הסגול על הבצק האפוי ויוצקים מעל את התערובת הנוזלית. 8אופים ב-170 מעלות כ-25 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |