המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה (למעט 2 כפות הסוכר). בנפרד, מערבבים את כל החומרים הרטובים. מוסיפים לקערה של הרטובים את החומרים היבשים, במינימום ערבוב. 2חותכים את הפרי לקוביות קטנות, מוסיפים לקערה ומערבבים רק עד שהוא מתאחד בבלילה. 3מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת קלות ומפזרים מלמעלה את הסוכר ששמרנו בצד. אפשר לקשט בעוד פרוסות פרי. >> והנה מתכונים מעולים לעוגת תפוחים 4אופים 30-40 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות. אחרי 30 דקות של אפייה נועצים קיסם ובודקים אם הוא יוצא יבש. אם לא, אופים עוד 5-10 דקות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |