המצרכים :לשטרויזל:
לבצק:
לטופי:
למלית:
אופן ההכנה:1מכינים את השטרויזל: מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את הסוכר ושמן הקוקוס במשך 30 שניות במהירות נמוכה. מוסיפים את הקמח והאגוזים, מפעילים שוב את המיקסר, מעלים את המהירות לבינונית ומערבלים עד לקבלת פירורי בצק גסים. 2מכינים את הבצק: מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים מלבד הקמח במשך 30 שניות. מוסיפים את הקמח ומערבלים עד לקבלת בצק אחיד. מעבירים את הבצק למקרר לשעה. 3מרדדים את הבצק למלבן ומניחים בתבנית כך שדופנות התבנית מכוסות גם הן בבצק. מניחים על הבצק נייר אפייה וממלאים את שטח התבנית בשעועית או אורז, כמשקולת. מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את הבצק במשך 5 דקות. מסירים את נייר האפייה עם השעועית וממשיכים לאפות עוד 5 דקות, הפעם בחום של 160 מעלות. 4מכינים את הטופי: מרתיחים את כל המרכיבים במשך 10 דקות, עד שהבעבוע מאט (אם יש מדחום לסוכר - הטופי צריך להגיע ל-112 מעלות). 5מכינים את המלית: מערבבים את כל המרכיבים ומוזגים את הטופי על התערובת. מערבבים מהר ומעבירים לתבנית. 6מורידים את חום התנור ל-155 מעלות. מפזרים את השטרויזל ואופים 25 דקות. * הכמויות מתאימות לתבנית אינגליש קייק אחת. >> רוצים להתחיל לאפות טבעוני? הנה כל מה שאתם צריכים לדעת![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |