אוכל
אוכל
עוגות בקערה אחת

עוגת בראוניז שוקולד

בכל שישי בערב, רגע אחרי הארוחה המשפחתית, עולה לכולנו צורך מטורף במתוק. לפעמים זה נגמר בקפה, לפעמים לא עלינו בפרי. אם גם אצלכם המצב דומה, נסו את העוגה הזאת ותבינו למה אומרים ששווה לשמור מקום לקינוח

|mako אוכל| פורסם07:08
עוגת בראוניז שוקולד (צילום: קרן אגם, mako אוכל)
צילום: קרן אגם, mako אוכל
Rating:4.5230reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

תבנית עגולה 22 ס"מ או תבנית מרובעת בינונית:

  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 150 גרם חמאה
  • כוס (200 גרם) סוכר חום בהיר
  • 3 ביצים בגודל L
  • 2 כפות סירופ מייפל
  • כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
  • כוס (140 גרם) קמח לבן רגיל
  • 50 גרם מטבעות שוקולד מריר או שוקולד מריר קצוץ גס

לעיטור:

  • מעט אבקת קקאו

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות, משמנים ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.

2בקערה חסינת חום ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים שוקולד מריר, חמאה וסוכר חום.

3מערבבים היטב ומוסיפים את הביצים (אחת בכל פעם). ממשיכים לערבב.

4מוסיפים את המייפל ותמצית הווניל ומערבבים.

5מוסיפים מלח וקמח, ומערבבים מעט עד לקבלת תערובת אחידה.

6מוסיפים את מטבעות השוקולד ומערבבים שוב.

7מעבירים לתבנית, מיישרים את פני העוגה ואופים כ-20-25 דקות.

8מוציאים מהתנור, מצננים לחלוטין, מקשטים באבקת קקאו ומגישים (מרקם העוגה יוצא פאדג'י ורטוב. הקפידו לא לייבש אותה בתנור).

* העוגה נשמרת במקרר כארבעה ימים.

* אפשר לוותר על אבקת הקקאו ולקשט באבקת סוכר.

>> לבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה

>> בשבוע שעבר הכנו עוגת שוקולד גינס

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il