עוגת שמנת ריבת חלב בחושהמרגישים את ארוחת שישי נושפת בעורפכם כבר מרביעי בבוקר? בואו נעשה דיל כזה: אנחנו נארגן לכם עוגה בחושה שלא מצריכה יותר מרבע שעה מזמנכם, ואתם תקדישו את כל שאר הזמן לבישולים. רק אל תשכחו להזמין אותנו לבוא![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב שתי תבניות אינגליש קייק חד פעמיות. 2טורפים את הביצים ושני סוגי הסוכר בקערה כדקה לקבלת נפח. 3מוסיפים את השמנת המתוקה, תמצית הווניל והשמנת החמוצה ומערבבים היטב. 4מוסיפים שתי כפות מריבת החלב ומערבבים שוב. 5מוסיפים קמח, מלח ואבקת אפייה ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. מחלקים את התערובת בין שתי התבניות. 6מפזרים בכל תבנית, על הבלילה, עוד שתי כפות ריבת חלב ומערבבים מעט בתנועת שיש. 7אופים 40-45 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים. 8מצננים מעט, מקשטים באבקת סוכר וזוללים. * העוגה נשמרת במקרר שלושה-ארבעה ימים כשהיא מכוסה היטב. לבלוג של קרן אגם -נשואה למאפייה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |