עוגת גבינת ריקוטה לימוניתבין שלל העוגות לשבועות, העוגה הזאת הצליחה לתפוס את תשומת הלב שלנו - שילוב של גבינה איכותית וארומה לימונית, והנה, אפיתם לעצמכם חג שמח בהחלט![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית אינגליש קייק:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2שמים בקערה גדולה את הסוכר, הקמח, גרידת הלימון, אבקת האפייה, החמאה והמלח. 3בעזרת הידיים, מערבבים ומשפשפים בין האצבעות את החומרים עד לקבלת תערובת אחידה ופירורית. 4מוציאים חצי כוס מתערובת הפירורים ושומרים בצד. 5מוסיפים לקערה את הביצים, גבינת הריקוטה, מיץ הלימון, השמנת החמוצה ותמצית הווניל, ומערבבים בעזרת כף או מרית עד לקבלת תערובת אחידה. 6מעבירים את התערובת לתבנית, מיישרים מעט, ומפזרים מעל את חצי כוס הפירורים ששמרנו בצד. 7מכניסים לתנור ואופים כ-50 דקות. העוגה טעימה גם כשהיא חמימה וגם כשהיא קרה מהמקרר. לבלוג של קרן אגם -נשואה למאפייה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |