אוכל
אוכל
עוגות בקערה אחת

עוגת בננה שוקולד צ'יפס

אם מישהו מכיר שילוב יותר ממכר מבננות ושוקולד, שירים את ידו. מכיוון שאנחנו לא רואים אם הרמתם יד או לא, אנחנו מניחים שאתם כבר בדרך למטבח כדי לדאוג לעצמכם ליופי של עוגה לסופ"ש

|mako אוכל| פורסם08:13
עוגת בננה שוקולד צ'יפס (צילום: קרן אגם, mako אוכל)
צילום: קרן אגם, mako אוכל
Rating:4.4756reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לעוגה (2 תבניות אינגליש קייק סטנדרטיות):

  • 4 ביצים גודל L
  • שלושת רבעי כוס (150 גרם) סוכר לבן
  • רבע כוס (60 גרם) סירופ מייפל איכותי
  • כוס (200 גרם) שמן
  • 3 בננות, מעוכות
  • כוס וחצי (210 גרם) קמח לבן רגיל
  • 2 כפיות (6 גרם) אבקת אפייה
  • חצי כפית אבקת קינמון
  • שקית סוכר וניל
  • חצי כוס (100 גרם) שוקולד צי'פס או שוקולד מריר קצוץ היטב מעורבב עם כף קמח (למניעת שקיעתו בעוגה)

לקישוט:

  • אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב את תבניות האפייה.

2טורפים עם מטרפה בקערה גדולה את הביצים והסוכר למשך דקה.

3מוסיפים את סירופ המייפל והשמן וממשיכים לטרוף כמה דקות נוספות.

4מוסיפים את הבננות ומערבבים היטב.

5מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון וסוכר הווניל, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

6מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים מעט.

7מעבירים את הבלילה לתבניות ומכניסים לתנור ל-35-40 דקות או עד שקיסם שהוחדר למרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים עליו והבית התמלא בריח של בננות וקינמון.

8מצננים, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.

* העוגה נשמרת במקרר כשלושה עד ארבעה ימים כשהיא עטופה היטב.

עוגת בננה שוקולד צ'יפסהכינו את חוש הריח|צילום: קרן אגם, mako אוכל

לבלוג של קרן אגם -נשואה למאפייה

>> בשבוע שעבר הכנו עוגת מייפל, יוגורט ואגוזים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il