עוגת בננה שוקולד צ'יפסאם מישהו מכיר שילוב יותר ממכר מבננות ושוקולד, שירים את ידו. מכיוון שאנחנו לא רואים אם הרמתם יד או לא, אנחנו מניחים שאתם כבר בדרך למטבח כדי לדאוג לעצמכם ליופי של עוגה לסופ"ש![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :לעוגה (2 תבניות אינגליש קייק סטנדרטיות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב את תבניות האפייה. 2טורפים עם מטרפה בקערה גדולה את הביצים והסוכר למשך דקה. 3מוסיפים את סירופ המייפל והשמן וממשיכים לטרוף כמה דקות נוספות. 4מוסיפים את הבננות ומערבבים היטב. 5מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון וסוכר הווניל, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 6מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים מעט. 7מעבירים את הבלילה לתבניות ומכניסים לתנור ל-35-40 דקות או עד שקיסם שהוחדר למרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים עליו והבית התמלא בריח של בננות וקינמון. 8מצננים, מקשטים באבקת סוכר ומגישים. * העוגה נשמרת במקרר כשלושה עד ארבעה ימים כשהיא עטופה היטב. הכינו את חוש הריח|צילום: קרן אגם, mako אוכללבלוג של קרן אגם -נשואה למאפייה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |