עוגת שוקולד ודבשהיא רכה, היא עסיסית, והיא ממש לא סתם עוד עוגת שוקולד רגילה. הכירו את עוגת השוקודבש של קרן אגם, שהולכת לתפוס חזק את המשבצת של העוגה הקבועה שלכם לחגי תשרי![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית 24 או שתי תבניות אינגליש קייק:
לציפוי שוקולד (אופציונלי):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב את התבנית או התבניות. 2טורפים בקערה את הביצים עם סוכר עד לקבלת מעט נפח. מוסיפים דבש, חמאה, ברנדי ושוקולד מריר ומערבבים היטב. 3מוסיפים את הקפה והשמנת החמוצה ומערבבים שוב. 4מוסיפים קמח, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. 5אופים 40-45 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם מעט פירורים לחים עליו. 6לציפוי: מחממים שמנת מתוקה במיקרוגל בקערה חסינת חום לכדי רתיחה עדינה. מוסיפים את השוקולד המריר והחמאה ומניחים לדקה. לאחר כדקה מערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה. מצפים את העוגה בעודה חמה. טוב לא באמת חשבתם שנצליח להתאפק|צילום: קרן אגם, mako אוכל* העוגה נשמרת כ-4 ימים בטמפרטורת החדר כשהיא עטופה היטב. לבלוג של קרן אגם -נשואה למאפייה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |