עוגת קוקוס ושוקולד צ'יפס כשרה לפסחגם כשרה לפסח וגם פרווה? כן כן! הפעם החלטנו ממש להתחשב בכם וברצון הזה למשהו מתוק מיד אחרי כל ארוחה במהלך החג. עם העוגה הזאת תוכלו ליהנות מכל העולמות ולהרגיש ממש טוב עם עצמכם![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :(תבנית אינגליש קייק):
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב את תבנית האפייה. 2מקציפים ידנית בקערה ביצים וסוכר כ-3-4 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה. 3מוסיפים את אבקת השקדים, הקוקוס, אבקת האפייה והקורנפלור, ומערבבים. 4מוסיפים שמן ומערבבים שוב. 5לבסוף מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים שוב. 6מעבירים לתבנית ואופים כ-35-40 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים מעט, מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים. לבלוג של קרן אגם -נשואה למאפייה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |