עוגת גזר ומייפלתוספת המייפל לעוגה הזו נותנת לה טוויסט שהופך אותה מסתם עוד עוגת גזר, לעוגה שאי אפשר להפסיק ליישר. אם אתם מחפשים מתכון קליל לגזור ולשמור, זה לגמרי המתכון הזה. חממו קומקום לקפה![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :(לתבנית כיכר באורך 30 ס"מ)
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות, משמנים ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2מערבבים היטב בקערה את הביצים, הסוכר, המייפל, היוגורט והשמן. 3מוסיפים את הקמח, הסודהה לשתייה, אבקת האפייה והקינמון ומערבבים היטב. 4מוסיפים את הגזר ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. 5מעבירים את הבלילה לתבנית, מיישרים בעזרת סכין את פני העוגה ואופים 40-45 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים עליו. 6מצננים, מקשטים באבקת סוכר ומגישים. לבלוג של קרן אגם -נשואה למאפייה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |