עוגת גזר, דבש ותבליניםאנחנו יודעים שהראש שלכם עסוק רק בעוגה שתגישו בערב החג, אבל חשבתם בכלל על מה תגישו לאורחים שיגיעו לבקר אתכם ביום שאחרי? העוגה הבאה היא יופי של פינוק להניח על השיש כדי להגיש בכל פעם שמישהו קופץ לביקור![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :לעוגה (תבנית אינגליש קייק):
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-175 מעלות. 2מערבבים בקערה את הסוכר חום, הדבש, תמצית הווניל והשמן. 3מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים. 4מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים. 5מוסיפים את הגזר, אבקת הקינמון, אבקת הג'ינג'ר והמלח, ומערבבים. 6מוסיפים את אבקת האפייה והקמח ומערבבים מעט. 7מוסיפים את הפקאנים הקצוצים ומערבבים שוב. 8משמנים את תבנית האפייה ומעבירים לתוכה את התערובת. 9אופים כ-35-40 דקות עד שקיסם שהוחדר למרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים עליו. 10מוציאים את העוגה, מצננים מעט, מקשטים באבקת סוכר ומגישים. * העוגה במיטבה ביום שלמחרת ונשמרת כארבעה ימים עטופה היטב בטמפרטורת החדר. לבלוג של קרן אגם -נשואה למאפייה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |