עוגת קוקוס ושבבי שוקולד חלבאנחנו יודעים שבכל סוף שבוע מחדש אתם מתקשים למצוא את העוגה שתעשה לכם את השבת. איזה מזל שאנחנו פה לא? כי נראה לנו שיש לנו את זה ובגדול. הנה עוגה סופר פשוטה להכנה וכזו שהילדים שלכם יעופו עליה![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :לעוגה (תבנית אינגליש קייק באורך 30 ס"מ)
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. משמנים את התבנית ומרפדים אותה בנייר אפייה. 2מערבבים בקערה את החמאה והסוכר עד שהסוכר נטמע בחמאה ומרקם התערובת הופך למשחתי. 3מוסיפים את הביצים, אחת אחת, ומערבבים היטב בין ביצה לביצה. 4מוסיפים את תמצית הווניל והרוויון ומערבבים שוב. 5מוסיפים את כל המרכיבים היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ולא יותר. 6מעבירים את התערובת לתבנית, מיישרים את פני העוגה ובעזרת סכין יוצרים חריץ לכל אורכה. 7אופים כ-50 דקות (מומלץ להתחיל לבדוק את העוגה כבר אחרי 40 דקות). מצננים מעט, מקשטים באבקת סוכר ומגישים. * העוגה נשמרת עד כארבעה ימים בכלי סגור בטמפרטורת החדר. לבלוג של קרן אגם -נשואה למאפייה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |