עוגת קינמון, קפה ופקאן סיניפורים כבר כאן, ואנחנו יודעים שאין לכם יותר מדי זמן להשקיע במתוקים לשבת. בדיוק מהסיבה הזו פנינו לקרן אגם כדי שתדאג לנו לעוגה שתהיה גם מהירה וגם מוצלחת. התוצאה כאן לפניכם ואתם לגמרי רוצים להשוויץ איתה![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :(תבנית עגולה או תבנית פרח בקוטר 24 ס"מ):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב את תבנית האפייה. 2טורפים היטב בקערה את הביצים, הסוכר והשמן. 3מוסיפים יוגורט, חלב, קפה ותמצית וניל, ומערבבים שוב. 4מוסיפים מלח, קמח, שקדים, אבקת אפייה וקינמון, ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. 5מוסיפים את הפקאנים הקצוצים ומערבבים מעט. 6אופים כ-30-35 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. 7מצננים מעט, מקשטים באבקת סוכר ומגישים. >> לבלוג של קרן אגם -נשואה למאפייה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |