אוכל
אוכל
עוגות בקערה אחת

עוגת קינמון, קפה ופקאן סיני

פורים כבר כאן, ואנחנו יודעים שאין לכם יותר מדי זמן להשקיע במתוקים לשבת. בדיוק מהסיבה הזו פנינו לקרן אגם כדי שתדאג לנו לעוגה שתהיה גם מהירה וגם מוצלחת. התוצאה כאן לפניכם ואתם לגמרי רוצים להשוויץ איתה

|mako אוכל| פורסם09:21
עוגת קינמון, קפה ופקאן סיני (צילום: קרן אגם, mako אוכל)
צילום: קרן אגם, mako אוכל
Rating:4.7121reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

(תבנית עגולה או תבנית פרח בקוטר 24 ס"מ):

  • 3 ביצים בגודל L
  • כוס (200 גרם) סוכר לבן
  • חצי כוס (100 גרם) שמן קנולה
  • חצי מכל ( 100 גרם) יוגורט 3%
  • חצי כוס (120 מ"ל) חלב
  • כף מים רותחים מעורבבת עם כף נס קפה (אבקה או גרגירים)
  • כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
  • כוס ושלושת רבעי (245 גרם) קמח לבן רגיל
  • רבע כוס (25 גרם) שקדים טחונים לאבקה
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • כפית קינמון טחון
  • 100 גרם פקאנים מסוכרים (פקאן סיני)

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב את תבנית האפייה.

2טורפים היטב בקערה את הביצים, הסוכר והשמן.

3מוסיפים יוגורט, חלב, קפה ותמצית וניל, ומערבבים שוב.

4מוסיפים מלח, קמח, שקדים, אבקת אפייה וקינמון, ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.

5מוסיפים את הפקאנים הקצוצים ומערבבים מעט.

6אופים כ-30-35 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.

7מצננים מעט, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.

>> לבלוג של קרן אגם -נשואה למאפייה

>> בשבוע שעבר הכנו עוגת תפוזים, יוגורט וקינמון

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il