עוגת קוקוס וריבת תותהנה לכם עוגת קוקוס בחושה, אוורירית ומאוד טעימה, עם הפתעה עסיסית של ריבת תות בפנים וגם בחוץ. אל תתנו למילים "בפנים" ו"בחוץ" להטעות אתכם: זאת עדיין אחת העוגות הפשוטות שתכינו בחייכם![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :(לתבנית אינגליש קייק):
למילוי:
לעיטור:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים את תבנית האפייה. 2מערבבים היטב בקערה את הסוכר, סוכר הווניל והחמאה הרכה עד לקבלת מרקם קרמי. מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים. מוסיפים שמנת מתוקה, חלב וקוקוס ומערבבים שוב. 3מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. 4מעבירים מחצית מהתערובת לתבנית, מיישרים מעט בעזרת גב כף, מורחים מעל התערובת באופן אחיד את הריבה למילוי, ומכסים במחצית תערובת העוגה שנותרה. מיישרים שוב, מכניסים לתנור ואופים במשך כ-45-50 דקות. העוגה מוכנה כאשר קיסם יוצא עם מעט פירורים לחים עליו. 5מצננים את העוגה לחלוטין, מורחים בעזרת מרית את חצי כוס הריבה לקישוט, מפזרים מעל את הקוקוס הטחון ומגישים. * העוגה נשמרת כשהיא עטופה היטב בטמפרטורת החדר או במקרר כשלושה ימים. לבלוג של קרן אגם -נשואה למאפייה תגיות:עוגה בחושה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |