עוגת תותים ושקדיםמתים על עוגות פירות, מתים על המרקם שקמח שקדים מוסיף להן, מתים על תוצרים מרהיבים בכלום עבודה. בקיצור, מתים על העוגה הזאת![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :לעוגה (תבנית אינגליש קייק סטנדרטית):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את תבנית האפייה. 2מערבבים בקערה חמאה וסוכר עד שמתקבלת תערובת אחידה במרקם קרמי. 3מוסיפים את הביצים וטורפים היטב. מוסיפים קמח, שקדים טחונים, אבקת אפייה ומלח ומערבבים שוב. מוסיפים קליפת לימון, תמצית וניל וחלב, ומערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה. 4מעבירים מחצית מהתערובת לתבנית, מפזרים מעל באופן אחיד ושווה פרוסות תותים, מכסים ביתרת התערובת שנותרה ומקשטים שוב בפרוסות תותים. 5אופים כ-40-45 דקות עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם מעט פירורים עליו. מצננים מעט ומקשטים באבקת סוכר. * העוגה נשמרת כשלושה ימים כשהיא עטופה היטב במקרר. >> לבלוג של קרן אגם -נשואה למאפייה תגיות:תותים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |