אוכל
אוכל
עוגות בקערה אחת

עוגת תפוזים, יוגורט וקינמון

תסמכו על היוגורט שיהפוך את העוגה הזאת לנימוחה במיוחד, תסמכו על פירורי הקינמון שייתנו לה קראנץ' מגניב ובעיקר תסמכו על קרן אגם שתארגן לכם אחלה עוגה לשבת. הכל בקערה אחת

|mako אוכל| פורסם07:10
עוגת תפוז, יוגורט וקינמון סגורה (צילום: קרן אגם, mako אוכל)
צילום: קרן אגם, mako אוכל
Rating:4.4135reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות-

המצרכים :

לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ:

  • 2 כוסות (280 גרם) קמח תופח
  • כוס ורבע (250 גרם) סוכר לבן רגיל
  • כף שטוחה אבקת קינמון
  • שני שליש כוס שמן קנולה
  • 3 ביצים גדולות
  • מכל (200 גרם) יוגורט 3%
  • מיץ וקליפה מגוררת מתפוז בינוני
  • קורט מלח

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב תבנית אפייה.

2בקערה גדולה מערבבים בכף עץ קמח, סוכר וקינמון.

3מוסיפים את השמן ומערבבים עד שמתקבלת תערובת של פירורים גסים. מוציאים שלושת רבעי כוס מהתערובת ומניחים בצד.

4מוסיפים לקערה ביצים, יוגורט, מיץ תפוזים וקליפת תפוז ומערבבים היטב. מוסיפים מלח ומערבבים מעט.

5מעבירים את התערובת לתבנית, ומפזרים מלמעלה את פירורי הבצק ששמרנו בצד.

6אופים 40-45 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.

7מצננים מעט, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.

* העוגה נשמרת בכלי אטום עד ארבעה ימים בטמפרטורת החדר.

עוגת תפוז, יוגורט וקינמוןסליחה, אנחנו אמרנו שאפשר להתחיל לזלול?|צילום: קרן אגם, mako אוכל

>> לבלוג של קרן אגם -נשואה למאפייה

>> בשבוע שעבר הכנו עוגת שוקולד עם חמאת בוטנים

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il