עוגת תפוזים, יוגורט וקינמוןתסמכו על היוגורט שיהפוך את העוגה הזאת לנימוחה במיוחד, תסמכו על פירורי הקינמון שייתנו לה קראנץ' מגניב ובעיקר תסמכו על קרן אגם שתארגן לכם אחלה עוגה לשבת. הכל בקערה אחת![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב תבנית אפייה. 2בקערה גדולה מערבבים בכף עץ קמח, סוכר וקינמון. 3מוסיפים את השמן ומערבבים עד שמתקבלת תערובת של פירורים גסים. מוציאים שלושת רבעי כוס מהתערובת ומניחים בצד. 4מוסיפים לקערה ביצים, יוגורט, מיץ תפוזים וקליפת תפוז ומערבבים היטב. מוסיפים מלח ומערבבים מעט. 5מעבירים את התערובת לתבנית, ומפזרים מלמעלה את פירורי הבצק ששמרנו בצד. 6אופים 40-45 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש. 7מצננים מעט, מקשטים באבקת סוכר ומגישים. * העוגה נשמרת בכלי אטום עד ארבעה ימים בטמפרטורת החדר. סליחה, אנחנו אמרנו שאפשר להתחיל לזלול?|צילום: קרן אגם, mako אוכל>> לבלוג של קרן אגם -נשואה למאפייה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |