המצרכים (35 מנות):לעוגיות:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מכינים את העוגיות: בקערת מערבל חשמלי עם וו גיטרה (או במעבד מזון), מקרימים את החמאה הרכה עם אבקת סוכר ותמצית וניל כ-2 דקות עד לקבלת קרם רך. מוסיפים את החלמונים ומעבדים עד להטמעה. 2מוסיפים קמח, אגוזים טחונים ומלח, ולשים עד לקבלת בצק אחיד. מעבירים לקירור לשעתיים. 3לשים קלות את הבצק עד לריכוך ומרדדים על משטח מקומח קלות לעלה בעובי של כ-3-4 מ"מ. 4קורצים מהבצק עוגיות עגולות בקוטר של כ-5 ס"מ ומסדרים במרווחים על שתי תבניות אפייה. 5מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את העוגיות כ-12 דקות עד להזהבה, מצננים היטב. 6מכינים את הציפוי: מסדרים על משטח העבודה סוגים שונים של אגוזים ופירות יבשים לקישוט. 7ממיסים את השוקולד במיקרוגל או על גבי בן מארי. מורחים על כל עוגייה מעט שוקולד בעזרת כפית קטנה, ומעטרים באגוזים ובפירות יבשים מסוגים שונים (במידה והשוקולד המומס מתקשה תוך כדי עבודה, החזירו אותו שוב לחימום קצר להמסה). 8מניחים להתייצב בטמפרטורת החדר או בקירור קצר במקרר, ומגישים. * שומרים את העוגיות בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |