המצרכים :לקלתית:
לקרם מסקרפונה ושוקולד לבן:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מערבבים יחד את חומרי הקלתית ומהדקים היטב בעזרת כף לתבנית פאי 24 ס"מ. מקפיאים לשעה. 2ממיסים את השוקולד הלבן בסיר קטן או במיקרוגל, ומצננים עד שהשוקולד חמים קלות בלבד ועדיין נוזלי. 3מקציפים במיקסר את המסקרפונה ותמצית הווניל רק עד שהגבינה מתרככת, מוסיפים שמנת מתוקה בהדרגה ומקציפים לקרם יציב. יוצקים פנימה את השוקולד המומס ומקציפים קצרות, רק עד שהשוקולד נטמע בתערובת. חשוב לא להקציף יותר מדי. 4ממלאים את הקלתית בערך בשלושת רבעי מכמות הקרם. מעבירים את שארית הקרם לשקית זילוף עם צנתר משונן או חלק, ומעטרים את הפאי סביב. מעבירים לקירור לכמה שעות עד לילה. 5קרוב למועד ההגשה שוטפים ומייבשים את התותים, מסירים את העלים, חוצים ועורמים במרכז הפאי. *כדי לשמור על חיוניות התותים לאורך זמן, כדאי להבריש אותם בריבת תותים מחוממת מעט או בנפאז'. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |