המצרכים (25 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. 2מערבבים בקערה את חמאת הבוטנים, הסוכר הלבן והחום, הביצה, המלח ותמצית הווניל עד לקבלת בצק אחיד. 3מחלקים את התערובת לשניים. מערבבים את החצי הראשון עם הקקאו ו-3 כפות שוקולד צ'יפס לבן, ואת החצי השני עם 3 כפות שוקולד צ'יפס מריר. 4מגלגלים משתי התערובות כדורים של כ-2 ס"מ. מצמידים כל כדור כהה לכדור בהיר, ומגלגלים יחד בין כפות הידיים לקבלת כדור בצק בשני צבעים. 5מסדרים את העוגיות על 2 תבניות אפייה במרווחים ומועכים קלות בעזרת כף היד. מסדרים מעל את יתרת השוקולד צ'יפס לקישוט, ואופים כ-10-12 דקות. בתום האפייה העוגיות עדיין רכות מאוד וזה בסדר, הן יתייצבו בעת הצינון. לבלוג של ענבל –פיית העוגיות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |