המצרכים :לתחתית:
למלית:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-160 מעלות. מערבבים בקערה את פירורי הביסקוויט, הסוכר החום והחמאה המומסת. 2מרפדים תבנית מאפינס בעטרות נייר (מנג'טים), ומשטחים כף שטוחה של פירורים בתחתית כל שקע. 3מערבבים בקערה בינונית את גבינת השמנת, הסוכר ותמצית הווניל. מוסיפים את השמנת החמוצה והביצים, מנפים פנימה כף קמח, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 4מחלקים את התערובת בין עטרות הנייר עד שתגיע כמעט עד שפתם. אופים במשך 25-30 דקות, כך שהמאפים עדיין בהירים וכמעט מתחילים להתבקע. מצננים ומעבירים לקירור לכמה שעות. 5קרוב למועד ההגשה ממיסים בסיר קטן את סוכריות הטופי והחלב למשך כמה דקות על להבה נמוכה-בינונית, תוך כדי ערבוב עד לקבלת רוטב קרמלי חלק. יוצקים מיד כף מלאה מהטופי החם על כל עוגה, זורים מעט מלח גס ומגישים. העוגות נשמרות בקירור עד חמישה ימים. *העוגות משתבחות לאחר שהייה של יום-יומיים בקירור, אך יש לצפות אותן בטופי קרוב יחסית למועד ההגשה. *פחות מתחברים לטופי? עוגות הגבינה יהיו מעולות גם ללא הציפוי. לבלוג של ענבל –פיית העוגיות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |