אוכל
אוכל
ממחר דיאטה

סנדוויץ' פבלובה שוקו-קוקוס

אם היה והבטחתם לעצמכם שאחרי ארוחת החג תנסו לשמור קצת, אנחנו ממליצים לכם לחכות עם זה עד אחרי שתכינו ותטרפו את העוגיות המופלאות האלה. זה כדאי, זה משאיר פירורים, אבל לגמרי בקטע טוב

|mako אוכל| פורסם06:45
סנדוויץ' פבלובה (צילום: ענבל לביא, mako אוכל)
צילום: ענבל לביא, mako אוכל
Rating:523reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (20 מנות):

למרנג:

  • 3 חלבונים גדולים, בטמפרטורת החדר
  • קורט מלח
  • 180 גרם סוכר

למלית שוקו-קוקוס:

  • 125 מ"ל קרם קוקוס
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם שוקולד חלב
  • 165 מ"ל (שני שליש כוס) שמנת מתוקה

לציפוי:

  • קוקוס קלוי או טחון

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-80 מעלות במצב טורבו.

2מקציפים במערבל חשמלי חלבונים ומלח עד לקבלת קצף לבן ויציב.

3מוסיפים סוכר בהדרגה, ומקציפים כ-10 עד 12 דקות נוספות, עד לקבלת מרנג מבריק ונוקשה.

4מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם צנטר חלק בגודל של כסנטימטר, ומזלפים ספירלות של מרנג בגודל של כ-5 ס"מ, על גבי שתי תבניות מרופדות בנייר אפייה. (אפשר גם פשוט לזלף נשיקות קטנות.)

5אופים במשך כשעתיים, עד שהמרנג יבש ונפרד בקלות מנייר האפייה.

6בזמן האפייה, ממיסים בסיר קטן או במיקרוגל את קרם הקוקוס עם שני סוגי השוקולד, ומערבבים לתערובת חלקה. מעבירים לקירור למשך כשעתיים.

7מעבירים את קרם השוקולד למערבל חשמלי, מוסיפים שמנת מתוקה ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.

8ממלאים כל זוג מרנגים במלית, מצמידים לסנדוויץ', ומגלגלים בקוקוס קלוי או טחון.

9מעבירים לקירור למשך כשעתיים עד לריכוך, וזוללים. (העוגיות הממולאות במיטבן ביום ההכנה).

טיפ: אפשר להכין את המרנג עד שבוע מראש, ולשמור בנפרד בקופסה אטומה.

לבלוג של ענבל –פיית העוגיות

>> בשבוע שעבר הכנו פאי בייגלה, שוקולד וחמאת בוטנים

>> זו העוגה שהולכת להפוך לעוגת השוקולד הקבועה שלכם

>> כל המתכונים הכי שווים לפסח

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il