המצרכים (20 מנות):למרנג:
למלית שוקו-קוקוס:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-80 מעלות במצב טורבו. 2מקציפים במערבל חשמלי חלבונים ומלח עד לקבלת קצף לבן ויציב. 3מוסיפים סוכר בהדרגה, ומקציפים כ-10 עד 12 דקות נוספות, עד לקבלת מרנג מבריק ונוקשה. 4מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם צנטר חלק בגודל של כסנטימטר, ומזלפים ספירלות של מרנג בגודל של כ-5 ס"מ, על גבי שתי תבניות מרופדות בנייר אפייה. (אפשר גם פשוט לזלף נשיקות קטנות.) 5אופים במשך כשעתיים, עד שהמרנג יבש ונפרד בקלות מנייר האפייה. 6בזמן האפייה, ממיסים בסיר קטן או במיקרוגל את קרם הקוקוס עם שני סוגי השוקולד, ומערבבים לתערובת חלקה. מעבירים לקירור למשך כשעתיים. 7מעבירים את קרם השוקולד למערבל חשמלי, מוסיפים שמנת מתוקה ומקציפים עד לקבלת קרם יציב. 8ממלאים כל זוג מרנגים במלית, מצמידים לסנדוויץ', ומגלגלים בקוקוס קלוי או טחון. 9מעבירים לקירור למשך כשעתיים עד לריכוך, וזוללים. (העוגיות הממולאות במיטבן ביום ההכנה). טיפ: אפשר להכין את המרנג עד שבוע מראש, ולשמור בנפרד בקופסה אטומה. לבלוג של ענבל –פיית העוגיות >> בשבוע שעבר הכנו פאי בייגלה, שוקולד וחמאת בוטנים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |