המצרכים :לבצק עוגיות שוקולד צ'יפס:
למלית שוקולד:
לעיטור:
אופן ההכנה:1לבצק עוגיות שוקולד צ'יפס: מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה הרכה, שני סוגי הסוכר והמלח 3-4 דקות לקרם רך. מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומעבדים לתערובת חלקה. מוסיפים קמח וסודה לשתייה ומעבדים רק עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים שוקולד צ'יפס ולשים קלות להטמעה. מקררים לשעה. 2מחממים תנור ל-180 מעלות. מהדקים את הבצק לתבנית פאי 24 ס"מ, תחתית ודפנות, ומנקבים במזלג. מגלגלים מיתרת הבצק כדורים קטנים של כ-2 ס"מ ומסדרים בתבנית אפייה במרווחים. 3אופים את קלתית הבצק 20-25 דקות עד שהעוגייה משחימה אך עדיין נותרת מעט רכה. מצננים. אופים את עוגיות הבצק בנפרד במשך כ-10 דקות להזהבה. 4למלית שוקולד: בסיר קטן או במיקרוגל ממיסים את השוקולד והשמנת המתוקה עם קורט מלח. מערבבים לקרם חלק. מצננים לטמפרטורת החדר ויוצקים לקלתית. מעבירים לקירור למשך כשעה וחצי להתייצבות. 5מקציפים במיקסר שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ותמצית וניל לקצפת יציבה, מעטרים את הטארט בעזרת שקית זילוף ומקשטים בעוגיות. לבלוג של ענבל –פיית העוגיות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |