אוכל
אוכל
הגבינה שעושה את ההבדל. קרנץ מסקרפונה וצימוקים

סהרונים מלוחים מבצק גבינות ללא גלוטן

מאפים פריכים ומפתים עם מגוון סוגי גבינות וללא טיפת גלוטן

|טעים ללא גלוטן, הוצאת ב.דיזיין| פורסם12:59
טעים ללא גלוטן - סהרונים מלוחים מבצק גבינות (צילום: אסף רונן, טעים ללא גלוטן, הוצאת ב.דיזיין )
צילום: אסף רונן, טעים ללא גלוטן, הוצאת ב.דיזיין
Rating:4.625reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (40 מנות):

  • 1 כוס קמח תערובת קמח ללחם (נטול גלוטן)

  • 1 כוס קמח אורז מלא
  • 1 כוס קמח קונדיטור
  • 1/4 כוס קמח תירס דק
  • 1/2 כפית משפר אפייה
  • 250 גרם גבינת קוטג'
  • 250 גרם גבינה לבנה רכה
  • 150 גרם גבינה מלוחה קשה מגוררת
  • 100 גרם גבינת מוצרלה קשה מגוררת
  • 100 גרם חמאה רכה
  • 3 כפות רסק תפוחים
  • 1/2 כפית מלח

אופן ההכנה:

1מנפים את הקמחים ומערבבים. מוסיפים את שאר החומרים ולשים עד לקבלת בצק רך ואחיד.

2בוצעים מהבצק 5 כדורים ומרדדים על משטח מקומח כל כדור לעלה דק ועגול בעובי של כ-4 מ"מ.

3חותכים כל עלה לשמונה משולשים ומגלגלים מהצד הרחב לכוון קצה המשולש ליצירת סהרונים.

4מניחים את הסהרונים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומורחים בביצה טרופה.

5מכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות ואופים 30 דקות.

* לפני הגלגול אפשר למרוח את הבצק בממרחים שונים, למשל: פסטו, טפנד זיתים, עגבניות מיובשות, וכו'.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il