אוכל
אוכל
הגבינה שעושה את ההבדל. קרנץ מסקרפונה וצימוקים

עוגת שוקולד ואגוזים ברגע

מתכון מנצח לעוגת שוקולד בחושה ומהירה - עד שהתנור מתחמם העוגה כבר מוכנה לאפייה

|עוגות בחושות, הוצאת מודן| פורסם11:48
עוגת שוקולד ואגוזים ברגע (צילום: פיליפ מטראי,  יחסי ציבור )
צילום: פיליפ מטראי, יחסי ציבור
Rating:4.4271reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (20 מנות):

  • תבנית בגודל 11x38 ובעומק 7 ס"מ, משומנת ומקומחת

  • 150 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
  • 150 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
  • 1 כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • 1 כוס קמח תופח, מנופה
  • 1 כוס אגוזי מלך, קצוצים
  • 1 כוס שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:

1מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות). ממיסים בסיר כפול על אדים את השוקולד עם החמאה והסוכר. מסירים מהאש, מוסיפים לסיר את הביצים אחת אחת וטורפים אחרי כל הוספה.

2מוסיפים את הקמח, האגוזים והשוקולד צ'יפס ומערבבים לתערובת אחידה.

3יוצקים את התערובת לתבנית ואופים כ-40 דקות, עד שקיסם עץ הננעץ במרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים. מצננים על רשת.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il