אוכל
אוכל
הגבינה שעושה את ההבדל. קרנץ מסקרפונה וצימוקים

עוגת שוקולד צ'יפס

עוגה בחושה, מהירה וקלה והכנה, תמיד טובה ותמיד טעימה

|עוגות בחושות, הוצאת מודן| פורסם11:44
עוגת שוקולד צ'יפס (צילום: פיליפ מטראי,  יחסי ציבור )
צילום: פיליפ מטראי, יחסי ציבור
Rating:4.1117reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (20 מנות):

  • תבנית כיכר בגודל 11x34 ובעומק 7 ס"מ, משומנת ומקומחת

  • 200 גרם חמאה רכה, בטמפרטורת החדר
  • 1 כוסות (300 גרם) סוכר
  • 2 ביצים
  • 2 גביעים (400 מ"ל) שמנת חמוצה
  • 2 כוסות (280 גרם) קמח, מנופה
  • כפית מלח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 כוסות (250 גרם) שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:

1מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות). שמים בקערת המערבל (מיקסר) את החמאה והסוכר ומערבלים 3 דקות. תוך כדי עבודת המערבל מוסיפים את הביצים אחת אחת עד שהן נבלעות בקציפה.

2מוסיפים לסירוגין את השמנת והקמח, ואחר כך את המלח ואבקת האפייה ומערבלים עוד 3 דקות.

3מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים ידנית.

4יוצקים את התערובת לתבנית. מניחים את התבנית בתבנית תנור גדולה ואופים 50-60 דקות, עד שקיסם עץ הננעץ במרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים. מצננים על רשת.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il