המצרכים :
לציפוי:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מעבירים את הביצים לקערת מיקסר, ומקציפים במשך 5 דקות תוך כדי הוספה הדרגתית של הסוכר, עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. 3מוסיפים לקערה את השמן, הפרג, השוקולד וגרידת הלימון ומקפלים לתערובת הביצים. 4מוסיפים את הקמח והאגוזים, ומערבבים ידנית. מוסיפים את התפוח והצימוקים וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה. 5מעבירים את התערובת לתבנית משומנת בקוטר 26 ס"מ, ואופים כ-35 דקות. מחדירים קיסם למרכז העוגה בזהירות, וברגע שהוא יוצא יבש, מוציאים את העוגה ומניחים בצד לצינון. 6מכינים את הציפוי: מקציפים את השמנת והסוכר עד לקבלת קצפת יציבה. מורחים את הקצפת על העוגה, מקשטים עם תלתלי שוקולד או כדורי הפררו רושה החצויים ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |