
עוגיות שוקולד מלוחותמלח גס ושוקולד צ'יפס משדרגים לנו את החיים באופן כללי, אז רק תדמיינו מה קורה כשהם משלבים כוחות בעוגייה אחת. בעצם, למה לדמיין? בלי הקצפות, בלי בלגנים וכמעט בלי כלים - פחות משעה וזה שלכםעידית נרקיס כ"ץ|mako אוכל| פורסם16/06/1611:19 ![]() צילום: דרור עינב, mako אוכל |
המצרכים :לכ-20 עוגיות:
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום של 180 מעלות. 2טורפים בקערה את השמן והסוכר. מוסיפים ביצה וטורפים דקה-שתיים. טורפים את השמן והסוכר החום בקערה|צילום: דרור עינב, mako אוכל מוסיפים ביצה|צילום: דרור עינב, mako אוכל3מוסיפים קמח, קקאו, סודה לשתייה ותמצית וניל, ומערבבים, רק עד שהחומרים מתאחדים. 4מוסיפים לקערה את השוקולד צ'יפס, ומקפלים אותם אל תוך התערובת. מוסיפים קמח וקקאו|צילום: דרור עינב, mako אוכל מוסיפים שוקולד צ'יפס|צילום: דרור עינב, mako אוכל5מגלגלים את הבצק לכדורים בקוטר 2-3 ס"מ ומסדרים במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה (אפשר להיעזר בכף גלידה). מפזרים מעט מלח גס על כל כדור. מגלגלים לכדורים|צילום: דרור עינב, mako אוכל מפזרים מלח גס|צילום: דרור עינב, mako אוכל6אופים כ-8 דקות, עד שהעוגיות משתטחות מעט אך מרכזן עדיין רך. * מי שלא מעוניין בעוגיות מלוחות (למה?!) יכול להשמיט את המלח הגס מלמעלה, אבל כדאי שיוסיף קורט מלח (רגיל) לבלילה, כדי לאזן את המתוק. * מוטב להשתמש במלח גס מסוג מאלדון או מלח ים. לבלוג של עידית -טעים! תגיות:עוגיות שוקולד ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |